Legg Universitets-e-post Til Gmail-appen » payaenable.com
Qt Mingw Last Ned | Mario Badescu Brightening Mask | Twins Pitcher Today | Apriori Implementering I Python | Closetmaid 16 Hylle | Aashiqui 2 Del | Kaiser Kolon Kreft Screening | Lancome Miracle Blossom 100ml | Miso Baked Cod

Konfigurere e-post i e-postappen for Android - Støtte for.

Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din. Legg til eller fjern kontoer. I Gmail-appen for iPhone eller iPad kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke er tilknyttet Gmail. Se til at du har lastet ned Gmail-appen. Gmail-appen for Android håndterer e-post til og fra de fleste e-postadresser, inkludert Yahoo og Hotmail. Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din. Legg til eller fjern kontoen din. I Gmail-appen for Android kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail. Nå er du klar til å bruke e-post i Gmail-appen for Android! Åpne e-postappen for Samsung, og trykk på Legg til konto hvis det er første gang. Gå til innstillinger i appen > Legg til konto.

Legg til vedlegg, som filer eller bilder, i e-postene dine. Hvis du vil sende filer som er for store til å sendes som vedlegg, for eksempel videoer, kan du bruke Google Disk. Legg ved en fil Gå til Gmail på en datamaskin. Klikk på Skriv ny. Klikk på Legg ved filer. Velg filene du vil laste opp. Klikk på Åpne. Gmail er en e-postapp som er enkel og tidsbesparende å bruke, og som sørger for at e-postene dine er trygge. Få e-post umiddelbart via pushvarsler, les og svar på og utenfor Internett, og finn e-poster raskt. Med Gmail-appen får du • en ryddig innboks: Sosiale e-poster og reklame-e-poster sorteres i kategorier, sånn at du kan lese e-poster fra venner og familie først. • mindre. Legg til eller fjern innbokskategorier og faner i Gmail. Sortér e-postene dine i forskjellige innboksfaner, som Sosialt eller Reklame. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å finne det totale antallet e-poster. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger. Rull ned til «Samtalevisning».

I Gmail-appen for Android-enheten din kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke er tilknyttet Gmail. Åpne Gmail på Android-enheten din. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre. Trykk på Legg til en konto. Velg kontotypen du vil legge til. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din. Legge til en ny e-postkonto. Åpne e-postappen ved å klikke på Start-menyen i Windows og velge E-post. Hvis dette er første gang du åpner e-postappen, ser du en velkomstside. Velg Legg til konto for å komme i gang. Hvis du har brukt e-postappen før, velger du innstillinger og deretter Behandle kontoer nederst i navigasjonsruten til venstre.

Legg til -kontoen i en annen e-postapp. Denne artikkelen beskriver hvordan du legger til -kontoen din på en iPhone, iPad eller iPod touch, en Android-enhet eller en Windows-telefon. Hvis du vil legge tilkontoen på en annen enhet eller app, trenger du innstillingene for pop, IMAP og SMTP for. Slik setter du eposten din til å vises i Gmail sin epost app hvis du foretrekker den. Åpne «Gmail» appen din. Trykk på de 3 linjene øverst til venstre. Velg «Legg til e-postkonto» eller "Add another account" Velg «Annen» eller "Other" nederst. Skriv in eposten du skal sette opp. Innkommende innstillinger.

Send vedlegg med Gmail-e-postene - På datamaskiner - Gmail.

Slik legger du til en annen Gmail-konto ved hjelp av Gmail-appen. For å legge til en Gmail-konto til iPhone ved hjelp av Gmail-appen, trykk bare på brukerikonet, velg Legg til en annen konto og skriv inn påloggingsinformasjonen. Åpne Gmail-app på din iPhone; Trykk på din brukerikon øverst i høyre hjørne Tap Legg til en annen konto. For inntil 3 dager siden gjorde ikke Gmail det. En nylig oppdatering av appen lar deg nå legge til en tredjepart eller IMAP-e-post til Gmail på iOS. Endringsloggen for oppdateringen nevner ikke den, men du kan nå legge til Hotmail, Outlook, Yahoo, etc og IMAP-konto i Gmail-appen. Oppdater Gmail-appen for iOS til versjon 5.0.171104. For å legge til andre Google-kontoer du har lagt til i telefonen din i Gmail-appen, trykk på menyknappen øverst til venstre på skjermen for å få tilgang til menyen panel. Deretter trykker du på e-postadressen øverst på menypanelet. På nederst på menypanelet klikker du på "Administrer kontoer". Det skjer mye på teknologifronten for tiden, og ikke minst når det gjelder e-post. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tre nye måter å lese e-post på: Gmails nye Inbox-app, Apple Watch og Google Glass.Gmail Inbox – en nyhet for inviterte. Hvis du ikke har eller bruker Gmail-appen: Se under hvis du allerede bruker Gmail-appen. Hvis du ikke har Gmail-appen på telefonen din enten gå til Google Play Store og søk etter «Gmail» eller følg linken under for å gå til nedlasting av Gmail-appen: Gmail – Google Play Store; Åpne Gmail. Trykk på «Legg til en e-postadresse».

Bobbi Brown Slopes Lipstick
2 Lys Innfelt Montering
Liste Over Gruppemål
Infinity War 4 Utgivelsesdato
Vertinne Gaveideer Houseguest
Half Marathon Races Near Me
Cajun Crawfish Veterans Memorial
Tennis Chain Ebay
Uiuc Cs Online Master
Yext Grace Hopper-stipend 2018
Beste Dag For Flytilbud
Harry Impregnerer Lily Fanfiction
Antall Uker På 1 År
Kunstig Alpintre
Varsler På Låseskjerm S9
Safeway Grass Fed Beef
Via Ferrata Skylodge
Angular Hidden Form Control
Konklusjon Powerpoint Slide
Estimert Powerball Plus
Milani Cream To Powder Karamellbrun
Kinco Chore Hansker
Ho Skaler Store Nordlige Damplokomotiver
Dillards Herres Nike Sko
Apple Ørepropper Med Fjernkontroll Og Mikrofon Md827lla
Hawthorne Familie Og Kosmetisk Tannpleie
Sår Splenius Capitis
96 Delt Av 7
1984 Lamborghini Til Salgs
Tradisjonelle 4 Års Jubileumsgaver Til Ham
Gaver Til Kvinner Under 15 Dollar
Escher Reflekterende Ball
Happy Mothers Day To Future Mom
Pink Girly Antrekk
Akupunktur Sacroiliac Joint
Oppdatert Pensum
Print On Demand Us Selskaper
Harold Miner Dunk Contest
Teck Stock Tsx
Deadpool 2 Full Movie English
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19